News Mehedinti

Editorial


 • SONDAJ / R.I.P IonuÈ›...

  SONDAJ / R.I.P IonuÈ›...

  Hmm...Mă revoltă È™i mă intrigă lipsa de responsabilitate a tuturor oamenilor politici din vechea È™i actuala gardă în care nimeni din 89’ incoace nu È™i-a asumat responsabilitatea problemelor cu care se confrunta România. Exemplu: cea a câinilor comunitari (maidanezii). De trei zile, pe toate canale..

  Data:4-9-2013Citeste mai mult »
 • EDITORIAL / Vârcolacii contemporani È™i ideile lor

  EDITORIAL / Vârcolacii contemporani È™i ideile lor

  Vârcolacii, în mitologia românească sunt un fel de strigoi, moroi, cuvinte cumva sinonime parÈ›iale de altfel, dar redau, de fapt, oamenii vii sau morÈ›i devenÈ›i, de obicei în timpul nopÈ›ii lupi care atacă oameni È™i animale, orice ființă vie pe care o întâlnesc în cale. &Icir..

  Data:4-9-2013Citeste mai mult »
 • Ipostaze ale prostiei

  Ipostaze ale prostiei

  Paleta viciilor ÅŸi păcatelor omeneÅŸti, se ÅŸtie de când lumea, este de o infinită diversitate ÅŸi cuprindere, dar, dacă iei iniÅ£iativa temerară de a te abandona îndelung unei profunde, ascuÅ£ite meditaÅ£ii pe această temă majoră, la un moment dat, destul de avansat al procesului reflexiv pe care &ic..

  Data:7-8-2013Citeste mai mult »
 • Părerea mea

  Părerea mea

  GHICIULESCU Politica "pumnului în gură!" Politicienii de ocazie, miliardarii de carton, liderii puterii locale orÅŸovene, dar ÅŸi "şăfii" lor de la judeÅ£, au impresia că aplicând politica pumnului în gură, vor reuÅŸi să înăbuÅŸe adevărul ÅŸi să le închidă gura ziariÅŸtilor..

  Data:31-7-2013Citeste mai mult »
 • Teroare în...OrÈ™ova

  Teroare în...OrÈ™ova

  Actuala putere ne mănâncă de vii, profită de faptul că sunt la conducere È™i nu mai au lege cu nimeni. S-a creat o situaÈ›ie fără precedent atât la nivel local, cât È™i naÈ›ional. Oricine îndrăzneÈ™te să aibe o altă părere decât cea a actualei puteri, riscă să răm&..

  Data:28-7-2013Citeste mai mult »
 • „Gânduri pentru m(â)ine”

  „Gânduri pentru m(â)ine”

  Cucernicul poet paroh al enoriei din frumoasa comună mehedinÅ£eană EÅŸelniÅ£a, distinsul scriitor ÅŸi cărturar, neistovitul, prodigiosul animator cultural-artistic, Sever Negrescu, ne bucură sufletele, făcând să apară o nouă carte de o rară valoare, la prestigioasa Editură Didahia Severin, cu binecuv&acir..

  Data:17-7-2013Citeste mai mult »
 • EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeÅ£ul tău se vor reflecta ÅŸi în ziarul săptămânal News-MehedinÅ£i

  EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeÅ£ul tău se vor reflecta ÅŸi în ziarul săptămânal News-MehedinÅ£i

  În urmă cu exact cinci luni de zile am păşit pentru prima dată pe piaÅ£a media a judeÅ£ului MehedinÅ£i, prin platforma online www.news-mehedinti.ro. Încrezători, echilibraÅ£i, echidistanÅ£i ÅŸi cu putere de muncă, colectivul redacÅ£iei a încercat mereu să transmită primii evenimentele locale ..

  Data:19-6-2013Citeste mai mult »
 • Ce spun mai marii oraÅŸului despre noul proiect media news-mehedinÅ£i.ro?

  Ce spun mai marii oraşului despre noul proiect media news-mehedinţi.ro?

  Site-ul Nr. 1 de ÅŸtiri din judeÅ£ul tău! Acesta este sloganul după care ne-am propus să ne ghidăm. Suntem o echipă tânără, cu entuziasm ÅŸi ne dorim să intrăm în contact direct cu toată comunitatea orÅŸoveană. Nu contează clasa socială, studiile sau funcÅ£ia, ci doar comunicarea. Ne-am ..

  Citeste mai mult »