News Mehedinti

Bancul saptamanii


Ce asemanare este intre Vatican si o fabrica din Romania?
La ei, fumul alb inseamna ca au un nou sef, la noi, ca muncitorii au de lucru.

 • Bancul săptămânii

  Bancul săptămânii

  Ce asemanare este intre Vatican si o fabrica din Romania? La ei, fumul alb inseamna ca au un nou sef, la noi, ca muncitorii au de lucru. ..

  Data:13-1-2014Citeste mai mult »
 • Prietenul scoÈ›ian

  Prietenul scoțian

  Unul isi intreaba prietenul scotian:  - Este adevarat ca i-ai daruit prietenei tale de Craciun o cutie cu praline umplute cu lichior?  - Da, dar numai pralinele. Lichiorul l-am scos din ele pentru a avea cu ce sarbatori Revelionul impreuna.....

  Data:9-12-2013Citeste mai mult »
 • La medic

  La medic

  Stomatologul: - Vai, mă scuzaÅ£i, am înlăturat un dinte sănătos. Acum va trebui să-l scot ÅŸi pe cel bolnav. Pacientul: - Nu e nimic grav. Bine că nu sunteÅ£i oftalmolog!..

  Data:13-11-2013Citeste mai mult »
 • Bancul săptămânii

  Bancul săptămânii

  Un infractor este interogat la poliÅ£ie:- Spune, dom'le, ce-ai făcut!- Păi am furat o cisternă cu vin...- Åži...- Jumătate am băut-o...- Åži cu cealaltă jumătate ce-ai făcut?- Păi, am vândut-o...- Åži ce-ai făcut cu banii?- I-am băut! Bancuri.net..

  Data:31-10-2013Citeste mai mult »
 • Bancul săptămânii

  Bancul săptămânii

  - Câinele dv. mi-a muÅŸcat soacra! - Åži ce pretentii aveÅ£i? - ÅžtiÅ£i, dacă se poate, aÅŸ dori să-l cumpăr!..

  Data:17-10-2013Citeste mai mult »
 • Bancul săptămânii

  Bancul săptămânii

  - De ce a rămas celebru Napoleon? întreabă profesoara. - Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul. - PoÅ£i fi mai clar? - Da. Pe statuia sa scrie: "Pentru memoria lui Napoleon"...

  Data:2-9-2013Citeste mai mult »
 • Bancul săptămânii

  Bancul săptămânii

  Merge acasă motanul împreună cu iubita, după o noapte plină de evenimente. Motanul nu se poate stăpâni È™i miaună: Oh, iubiÈ›ica mea, aÈ™ muri pentru tine. PisicuÈ›a îi aruncă o privire incitantă È™i întreabă: Bine, dar de câte ori? Bancuri.net..

  Data:20-8-2013Citeste mai mult »
 • DiferenÈ›e

  Diferențe

  - Care este diferenÈ›a dintre inginerii militari È™i inginerii civili? - Inginerii militari constuiesc arme, în timp ce inginerii civili construiesc È›inte. - Care este diferenÈ›a dintre un taur È™i un bou ? - Taurul poate deveni tata, pe când boul numai unchi. - ȘtiÈ›i care e diferenÈ›a între Româ..

  Data:31-7-2013Citeste mai mult »
 • Bulă la angajare

  Bulă la angajare

  Bula completeaza o fisa personala pentru angajare. La data nasterii trece 15 august. - In ce an? intreaba functionara de la oficiul fortelor de munca. - In fiecare an!..

  Data:10-6-2013Citeste mai mult »
 • Ce mănâncă o tipă ca să fie super buuunăăăăă

  Ce mănâncă o tipă ca să fie super buuunăăăăă

  Doi smecheri intr-o masina de lux opresc la o trecere de pietoni. Pe trecere o tipa super buuuuuuna. Unul dintre smecheri scoate capul pe geam si striga tipei pe un ton arogant: -Auzi pisi, da` ce mananci tu de esti asa frumoasa?? Tipa il priveste si ii raspunde senin: -Bani de la fraieri ca voi! Bancuri365.ro..

  Data:23-3-2013Citeste mai mult »
 • Examen la politie

  Examen la politie

  - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari!..

  Data:5-3-2013Citeste mai mult »
 • Balada Facebook

  Balada Facebook

  Nici bine nu te trezesti, Ca la Facebook te gandesti. Ba mananci ba nu mananci Toata lumea o anunti: Ba ca ti-a murit pisica, Ba ca te-a lasat gagica, Ba ca ploua, ba ca ninge Aragazu` nu se stinge. Cand postezi cate-o prostie Mii de like-uri vrei sa fie, Si cand sunt doar doua-trei Te comporti ca Doroftei. Dai cu pumnu-n monitor Iei parintii la om..

  Data:22-2-2013Citeste mai mult »
 • De ce locul era liber?

  De ce locul era liber?

  Finala Campionatului Mondial de fotbal. Toate locurile sunt ocupate, în afară de unul. Apare un tip ÅŸi-l întreabă pe cel care stătea lângă: - E liber? - Da, răspunde tipul. - Nu pot să cred… cât de nebun trebuie să fii ca să ai un asemenea loc ÅŸi să nu vii la meci? - Adevărul e ..

  Data:14-2-2013Citeste mai mult »
 • Bancul zilei: Bula la scoala - News-Mehedinti.ro

  Bula la scoala

  Bula vine acasa de la scoala si ii spune mamei: -Mami azi am luat un 10! -Bravo!La ce? -4 la matematica,2 la istorie si 4 la gramatica! ..

  Citeste mai mult »
 • Bula la ora de logica

  Bula la ora de logica

  Bula la ora de logica, trage pe neasteptate un vant. Indignata, profesoara il da afara din clasa. Trece pe culoar directorul scolii si il intreaba: - Ce-i cu tine, Bula, de ce nu esti la ore? - Domnule director, am scapat un part in ora de logica, iar profesoara m-a scos din clasa. Acum, stau si ma intreb unde-i logica? Eu stau afara, la aer curat,..

  Citeste mai mult »