News Mehedinti

 Un jandarm mehedințean a participat la meciul caritabil Steaua - ACS Luceafărul, pentru ajutorarea unui tânăr fotbalist

Un jandarm mehedinÈ›ean a participat la meciul caritabil Steaua - ACS Luceafărul, pentru ajutorarea unui tânăr fotbalist

Data: 3-4-2017

Duminică, 2 aprilie a.c.,  pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a avut  loc meciul caritabil unde fotbaliÈ™tii echipei Steaua din perioada 2005-2006 au jucat   alături de ACS Luceafărul Drobeta. 

Plutonier major Cosmin Munteanu a facut parte din echipa gazdă ACS Luceafărul Drobeta, care a jucat  astăzi alături de fotbaliÈ™ti cu renume din sportul românesc pentru un caz social. Un gest atruist cu scopul de a ajuta pe juniorul Călin PÎSLEA, un tânăr fotbalist foarte talentat, ce are nevoie urgentă de o operaÈ›ie de ligament încruciÈ™at anterior.     

Plutonier major Cosmin Munteanu  îÈ™i desfășoară activitatea în cadrul unui detaÈ™ament de pază È™i protecÈ›ie instituÈ›ională al Inspectoratului de Jandarmi Judetean MehedinÈ›i.

Pe subofiÈ›erul Cosmin Munteanu, pasiunea pentru sport l-a convins să împartă tainele fotbalului cu zeci de tineri pe care îi antrenează în timpul liber,   în cadrul Clubului Sportiv Luceafărul Drobeta. A investit în ei încredere, timp È™i speranÈ›e pentru dezvoltarea sportului mehedinÈ›ean. A participat de-a lungul timpului la numeroase turnee naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale mărturie fiind nenumăratele medalii ÅŸi trofee câÅŸtigate împreună cu aceÈ™ti minunaÈ›i copii. Consideră că rezultatele sale se datorează în mare măsură comenzii de unitate È™i colegilor care îi sunt alături È™i se bucură pentru orice reuÈ™ită în terenul de fotbal.

Însă viaÈ›a i-a arătat că trebuie să fie alături de oameni nu numai ca militar, prin prisma atribuÈ›iilor de serviciu ci È™i atunci când cei de lângă noi sunt într-un moment de cumpănă. Alături de colegi, iubitori ai sportului È™i oameni cu suflet mare s-a implicat în organizarea unor acÈ›iuni menite să strângă fonduri pentru susÅ£inerea unor cazuri sociale sau persoanelor cu grave probleme de sănătate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus