News Mehedinti

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV

Data: 30-3-2017
Duminică, 02 aprilie, cu începere de la ora 13:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin o să aibe loc un meci demonstrativ cu scop caritabil. Din vânzarea biletelor se vor strânge fondurile necesare unei operaÈ›ii de ligament încruciÈ™at anterior precum È™i recuperarea necesară după intervenÈ›ia chirurgicală, pentru juniorul Călin PÎSLEA, un tânăr fotbalist foarte talentat, legitimat la ACS Luceafărul Drobeta. SituaÈ›ia financiară a familiei lui Călin este slabă, fapt pentru care clubul de care aparÈ›ine, prin preÈ™edintele Marian BALACI È™i întreg staff-ul său administrativ au demarat mai multe campanii de strângere de fonduri.
 
La iniÈ›iativa severineanului Gabriel BOȘTINÄ‚(foto – în centru, la minge), în organizarea ACS Luceafărul Drobeta È™i împreună cu autoritățile locale È™i judeÈ›ene se va desfășura această partidă de gală, putem spune. Fostul internaÈ›ional Gabriel BOȘTINÄ‚ a sunat reunirea pentru colegii săi de generaÈ›ie de la FC Steaua BucureÈ™ti din perioada 2005-2006, È™i astfel pe gazonul Municipalului severinean vor călca fotbaliÈ™ti celebri, care au făcut istorie în competiÈ›iile naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale. Echipa condusă de către Gabriel BOȘTINÄ‚ din postura de antrenor-jucător, care va poposi la malul Dunării duminică, 02 aprilie, îi va avea printre componenÈ›i pe următorii: Martin TUDOR, Cornel CERNEA – Marius IANULI, Petre MARIN, Sorin GHIONEA, Dorel STOICA, Sorin PARASCHIV, Marian ALIUȚĂ, Adrian NEAGA, Nicolae DICÄ‚, Bănel NICOLIȚĂ, Daniel OPRIÈšA, Valentin BADEA È™i VictoraÈ™ IACOB. MenÈ›ionez că nu toÈ›i jucătorii enumeraÈ›i mai sus au jucat sub culorile echipei FC Steaua BucureÈ™ti în perioada anilor 2005-2006, dar este cert că toÈ›i au scris istorie pentru clubul roÈ™-albastru È™i pentru È›ara noastră. De partea cealaltă, echipa gazdă îi va avea în componență pe toÈ›i antrenorii clubului organizator, È™i anume, ACS Luceafărul Drobeta, conduÈ™i de pe banca tehnică de către veteranul Vintilă MIȘU. Cosmin MUNTEANU, Alexandru SITARU – Andrei DICU, Gheorghe GÄ‚DÄ‚LEANU, Cosmin TÄ‚EREL, Alin RAPCEA, Ovidiu PÄ‚TRULESCU, Florin ȘOAVÄ‚, Cristian CHIRIȚĂ, Alexandru MLADIN, Sorin ANCUÈšA, Dorian VASILICÄ‚ È™i Daniel ISPAS vor da piept cu SUPER STEAUA 2006.
 
Marian BALACI, preÈ™edintele ACS Luceafărul Drobeta È™i totodată È™i singurul arbitru de fotbal din MehedinÈ›i care face parte din lotul Ligii I a declarat următoarele despre acest eveniment: ”În speranÈ›a unui spectacol sportiv pe cinste aÈ™teptăm în număr cât mai mare iubitorii sportului rege să urmărescă fotbaliÈ™ti de renume È™i totodată să fim alături de Călin PÎSLEA. Consider ca preÈ›ul biletului de 10 lei este modic È™i specific că toată suma strânsă va fi donata în contul băiatului. Sper din tot sufletul să poată fi prezenÈ›i toÈ›i jucătorii convocaÈ›i de Gabriel BOȘTINÄ‚, dat fiind faptul ca mulÈ›i dintre aceÈ™tia sunt implicaÈ›i în competiÈ›ii naÈ›ionale precum Liga I, a II-a sau a III-a. Pe această cale È›in să mulÈ›umesc public lui Gabriel BOȘTINÄ‚ pentru toată implicarea È™i nu în ultimul rând Consiliului Local Drobeta Turnu Severin condus de către domnul Primar Marius SCRECIU È™i Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i condus de către domnul PreÈ™edinte Aladin GEORGESCU, pentru toată deschiderea față de orice eveniment sportiv.”
 
Brigada de arbitri va fi formată din Marian BALACI la centru, iar arbitri asistenți vor fi Petre Virgil VUCEA și Florin OGLINDOIU.
 
Gabriel BOȘTINÄ‚ este unul dintre cei mai valoroÈ™i fotbaliÈ™ti ai judeÈ›ului nostru, acesta a jucat la Severnav Dr. Tr. Severin, Cimentul Fieni, OÈ›elul GalaÈ›i, Steaua BucureÈ™ti, unde a cucerit doua campionate naÈ›ionale, Dinamo BucureÈ™ti, Universitatea Cluj, iar în perioada 2005-2006 a strâns È™i patru selecÈ›ii la echipa naÈ›ională a României. ”Am aflat despre nefericitul accident al juniorului de la ACS Luceafărul Drobeta chiar de la manager-ul clubului, Alexandru SITARU. Acesta m-a întrebat dacă cumva mai am vreun tricou oficial de joc pentru a-l dona în scopul unei licitaÈ›ii. Din fericire pentru micuÈ›ul fotbalist, o mulÈ›ime de tricouri de joc de la un eveniment anterior au rămas nelicitate. Împreună cu Colegiul NaÈ›ional Pedagogic ”Stefan Odobleja” È™i familia TîrîÈ™escu am hotărât să le donăm pentru noua licitaÈ›ie, iar pe această cale È›in să le mulÈ›umesc celor două părÈ›i pentru susÈ›inere È™i implicare. Pe lângă aceste tricouri donate pentru licitaÈ›ie, m-am gândit ca împreună cu foÈ™tii mei colegi de la Steaua să susÈ›inem un meci demonstrativ cu acelaÈ™i scop. La iniÈ›iativa mea au răspuns prezent marea majoritate È™i sper să poată veni toÈ›i, în funcÈ›ie È™i de programul lor la echipele de club. Mă bucur foarte mult că voi juca din nou cu foÈ™tii mei colegi, mai ales că scopul acestei partide este de a ajuta un jucător de fotbal din oraÈ™ul meu natal. Un aspect important este faptul că n-am evoluat niciodată în faÈ›a suporterilor severineni pe Stadionul Municipal, dar o voi face acum, a conchis fostul internaÈ›ional Gabriel BOȘTINÄ‚.
 
Articol scris de Petre Virgil VUCEA.

Galerie foto

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV
SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus