News Mehedinti

Sezonul 2017-2018 din Liga a IV-a È™i Liga a V-a MehedinÈ›i a debutat la sfârÈ™itul săptămânii trecute

Data: 11-9-2017

Noua ediÈ›ie a Ligii a IV-a MehedinÈ›i este formată din 10 echipe, iar, după disputarea celor 18 etape din sezonul regulat, primele 4 clasate vor juca în play-off, pentru desemnarea campioanei, care, vara viitoare, va reprezenta judeÈ›ul la „barajul” pentru promovarea în Liga a III-a.

Față de sezonul trecut, când au participat 8 echipe, noutățile din actuala stagiune le reprezintă AS Real Vânju Mare È™i AS Inter Salcia, care provin din Liga a V-a, precum È™i nou-înfiinÈ›ata AS Decebal EÈ™elniÈ›a.

În schimb, ACS Drobeta, clasată pe locul al III-lea sezonul trecut, nu s-a mai înscris în campionat, astfel că municipiul Dr. Tr. Severin a rămas fără nicio reprezentantă.

În Liga a V-a s-au înscris, la fel ca anul trecut, tot 12 echipe, iar campionatul se va disputa în sistem tur-retur. Noutățile le reprezintă AS CoÈ™uÈ™tea CăzăneÈ™ti È™i AS Real Vânători, în timp ce Real Vânju Mare È™i AS Inter Salcia au trecut la eÈ™alonul superior. Favorite la câÈ™tigarea campionatului sunt AS Dunărea Hinova È™i AS Inter CrăguieÈ™ti, iar pentru ultima treaptă a podiumui se vor lupta VoinÈ›a Vrata, Unirea Gârla Mare, Viitorul FloreÈ™ti, ȘtiinÈ›a BroÈ™teni sau CoÈ™uÈ™tea CăzăneÈ™ti.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus