News Mehedinti

Sala Polivalentă din SEVERIN va găzdui, anul acesta, competiţii naţionale de judo

Sala Polivalentă din SEVERIN va găzdui, anul acesta, competiţii naţionale de judo

Data: 9-2-2017

Polivalenta severineană rămâne conectată ÅŸi în 2017 la cele mai importante competiÅ£ii naÅ£ionale de judo.

După ce a deschis calendarul de judo 2017, prin organizarea celei de-a ÅŸasea ediÅ£ii a turneului internaÅ£ional Cupa Severinului, CSM Drobeta va bifa pe parcursul anului competiÅ£ii oficiale importante. Prima finală în Polivalenta severineană va fi în perioada 17-19 martie, când e organizată finala Campionatului naÅ£ional U21. Două săptămâni mai târziu, 1-2 aprilie, e planificată finala Campionatului naÅ£ional U23. Următorul eveniment sportiv organizat la malul Dunării va fi ediÅ£ia a XXXII-a a turneului internaÅ£ional Cupa Drobeta ÅŸi Trofeul Mirela Livia Vasilan – ediÅ£ia a IX-a, ambele desfăşurându-se în perioada 25-27 august. Clubul severinean va organiza apoi, în intervalul 6-8 octombrie, finala Campionatului NaÅ£ional de Ne-Waza U12, U14 ÅŸi U16.

„Ne bucurăm că ÅŸi anul acesta putem să aducem la Drobeta-Turnu Severin câteva finale naÅ£ionale. Se poate spune că suntem unul din cele mai importante oraÅŸe din Å£ară care găzduieÅŸte marile competiÅ£ii de judo. Meritul a fost câÅŸtigat în timp, prin organizarea foarte bună a sarcinilor primite din partea federaÅ£iei, dar ÅŸi a condiÅ£iilor pe care le avem la Sala Polivalentă ÅŸi celelalte condiÅ£ii logistice. ToÅ£i colegii din Å£ară vin cu plăcere la Severin pentru că sunt primiÅ£i cu multă căldură ÅŸi respect”, a declarat antrenoarea Lena Sterea, de la CSM Drobeta.

La cele patru evenimente sportive s-ar mai putea adăuga ÅŸi finala Campionatului NaÅ£ional U16, de la finalul acestei luni, însă federaÅ£ia de specialitate încă nu a dat un răspuns.

jurnalulolteniei.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus