News Mehedinti

ORŞOVA găzduieşte sâmbătă, 16 septembrie a.c., turneul internaţional de handbal oldboys ,,Memorial Ion Cernescu,,

ORÅžOVA găzduieÅŸte sâmbătă, 16 septembrie a.c., turneul internaÅ£ional de handbal oldboys ,,Memorial Ion Cernescu,,

Data: 13-9-2017

Sâmbătă 16 septembrie, la Sala de Sport a Åžcolii Gimnaziale ,,Petru Dumitriu,, din OrÅŸova se va organiza un nou turneu de handbal oldboys 30+, începând cu ora 09.30.

Evenimentul este unul de tradiţie pentru municipiul Orşova şi este dedicat celui care a fost mentorul handbalului orşovean, Ion Cernescu.

Vor participa echipe din Germania, Serbia ÅŸi România (OrÅŸova, Drobeta Turnu Severin ÅŸi ReÅŸiÅ£a).

Turneul este unul omagial organizat în memoria celui mai cunoscut prof. de handbal din zonă, Ioan Cernescu.

Reputatul sportiv a obÅ£inut rezultate deosebite cu echipele de juniori pe care le-a coordonat, o parte dintre elevii săi realizând rezultate notabile pentru handbalul românesc.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus