News Mehedinti

MĂCEL în fotbalul judeţean din MEHEDINŢI: arbitru şi jucători loviţi cu pumnii în timpul meciului

MÄ‚CEL în fotbalul judeÅ£ean din MEHEDINÅ¢I: arbitru ÅŸi jucători loviÅ£i cu pumnii în timpul meciului

Data: 18-10-2016

CivilizaÅ£ia în fotbalul Ligii a IV-a mehedinÅ£ene se pare că nu a cuprins încă jucătorii iar meciurile se dispută cu ,,ciumagul pe teren,, ca pe vremuri când pumnul făcea legea. Mai grav e faptul că acest comportament este acceptat ÅŸi tolerat de către ÅŸefii judeÅ£eni ai fotbalului.

Unul din cele mai recente cazuri îi are ca protagoniÅŸti pe jucătorii formaÅ£iei Viitorul Cujmir, fotbaliÅŸti care transformă terenul într-un câmp de luptă. Posibil ca arbitrii să accepte aceste ieÅŸiri violente ale jucătorilor de frică. În ultimele două etape, jucătorii echipei Viitorul Cujmir au comis-o de două ori. Prima oară în meciul disputat acasă, de acum două săptămâni, cu Dierna OrÅŸova, când unul din jucători a lovit un coechipier de la OrÅŸova cu palma peste faţă.

Tot aceeaÅŸi echipă, în ultimul weekend a avut un meci în deplasare la Pristol, unde au dat dovadă de acelaÅŸi comportament huliganic. De această dată meciul a durat doar 25 de minute, fiind întrerupt după ce un jucător l-a lovit cu pumnul în faţă ÅŸi l-a trântit la pământ pe arbitrul Băleanu Cătălin. Din surse apropiate nouă, arbitrul a depus plângere la poliÅ£ie împotriva acestui jucător de la Viitorul Cujmir.

Cu toate acestea, preÅŸedintele AsociaÅ£iei JudeÅ£ene de Fotbal MehedinÅ£i Dumitru Paraschiv împreună cu Moisescu Luis preÅŸedintele Comisii JudeÅ£ene de Arbitrii acceptă ÅŸi tolerează comportamentul acestor jucători. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus