News Mehedinti

Liga 2 Fotbal: Tânăr ORŞOVEAN TITULAR în poarta unei foste CAMPIOANE NAŢIONALE, Ripensia Timişoara

Liga 2 Fotbal: Tânăr ORÅžOVEAN TITULAR în poarta unei foste CAMPIOANE NAÅ¢IONALE, Ripensia TimiÅŸoara

Data: 20-9-2017

Dalin Munteanu este un tânăr orÅŸovean care a debutat în Liga 2 la o fostă campioană naÅ£ională, devenind primul portar mehedinÅ£ean în Liga 2, după un deceniu.

Într-un judeÅ£ în care sportul nu este foarte dezvoltat, iar fotbalul nu are prea mare viitor, iată că se poate face performanţă ÅŸi mai apar tineri talentaÅ£i care fac cunoscută zona.

Portarul Dalin Alexandru Munteanu a debutat săptămâna trecută la Ripensia TimiÅŸoara, fiind integralist în meciul cu Metaloglobus BucureÅŸti (4-1)

”Ziua debutului la Ripensia a fost una specială pentru mine. Am trăit cel mai important moment al carierei. Sunt foarte bucuros că mi-am ajutat echipa ÅŸi că am debutat cu o victorie. Sper ca pe viitor să fie bine, atât pentru mine, cât ÅŸi pentru echipă. Mă simt minunat să joc într-o asemenea atmosferă. Vă daÅ£i seama, până acum am evoluat doar la juniori ÅŸi Liga a 3-a, astfel că am mari emoÅ£ii de fiecare dată când intru în teren, mai ales din dorinÅ£a de a avea o evoluÅ£ie cât mai bună”, a spus, pentru Liga2.ro, Dalin Munteanu.

OrÅŸoveanul de 20 de ani e în acest moment pe locul 2 în Liga 2 cu echipa timiÅŸoreană, scrie liga2.prosport.ro.

”Mă simt foarte bine la Ripensia, avem un grup unit, căruia îi mulÅ£umesc pentru primire. MulÅ£umesc conducerii tehnice ÅŸi administrative a clubului, pentru încrederea ÅŸi ÅŸansa care mi-au oferit-o! Promit să mă pregătesc din ce în ce mai bine ÅŸi să ajut acest frumos club cât mai mult. Nu pot omite nici frumoasa galerie, care ne încurajează din tribune ÅŸi pur ÅŸi simplu pot spune că simt cum suporterii ne dau aripi, cum ne împing de la spate. Le mulÅ£umesc ÅŸi lor ÅŸi îi felicit pentru susÅ£inerea ÅŸi eforturile care le fac pentru noi”, a mai declarat Munteanu, care spune ÅŸi ce plan are pentru viitorul său: ”Visul meu e să ajung în Liga 1, dar pentru a ajunge acolo trebuie să apăr cât mai bine la Ripensia. În străinătate mi-ar plăcea să joc în Anglia, dar nu mă avantajează talia. Îmi place ÅŸi campionatul italian”.

- Dalin Munteanu s-a născut pe data de 6 iunie 1997, în municipiul OrÅŸova

- Åži-a făcut junioratul la CSS Drobeta Turnu Severin (2008-2013), ca mai apoi să joace la Chelsea BucureÅŸti (2013-2015), Sporting RoÅŸiori (2015-2016) ÅŸi NaÅ£ional SebiÅŸ (în returul sezonului trecut din Liga 3).

Doar doi orÅŸoveni au reuÅŸit în ultimii ani să facă acets pas important în Liga 2. IonuÅ£ Vucea, tot orÅŸovean, a jucat la Poli TimiÅŸoara în Liga 2.

Ultimul portar originar din MehedinÅ£i care a jucat în Liga 2 a fost severineanul Adrian Nedelcea, la CS Building Vânju Mare, în sezonul 2006-2007.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus