News Mehedinti

Echipa ASG HINOVA a reprezentat judeţul Mehedinţi la Campionatul Naţional de Oină ce s-a desfăşurat la Constanţa

Echipa ASG HINOVA a reprezentat judeţul Mehedinţi la Campionatul Naţional de Oină ce s-a desfăşurat la Constanţa

Data: 19-6-2016

Federaţia Română de Oină alături de Ministerul Tineretului şi Sportului, în colaborare cu C.S. Spicu Horia, judeţul Constanţa, a organizat în acest weekend, Campionatul Naţional de Oină Feminin – Senioare, Ediţia I.

Echipa ASH Hinova a reprezentat judeţul Mehedinţi la acest mare campionat desfăşurat la malul mării, fiind un bun prilej şi un început promiţător în acelaşi timp pentru evoluţia oinei feminine. Oina s-a jucat astfel şi la categoria Senioare, iar singura echipa de fete din Mehedinţi a reuşit prin sacrificii şi eforturi considerabile, să fie prezentă la campionatul ce a avut loc la Constanţa.

Susţinută şi sprijinită de cunoscutul ziarist mehedinţean Alin Ghiciulescu, echipa de oină din care fac parte nouă fete din Hinova şi două din Drobeta Turnu Severin, eleve la Şcoala Generală Nr. 2, a reuşit performanţa de a ţine pasul cu echipe de renume ale acestui sport, la nivel naţional.

,,Am reuşit să obţinem la acest campionat, o victorie. Hinova a devenit astfel abasadorul sportului mehedinţean la Constanţa! ASG HINOVA a obţinut locul III naţional la campionatul naţional de oină din Constanţa. Hinova este singura echipă ce a reprezentat Mehedinţiul la nivel naţional! Felicitări fetelor!,, a declarat Alin Ghiciulescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus