News Mehedinti

Derby în fotbalul mehedinţean: Dierna Orşova vs ACS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă 17 septembrie

Derby în fotbalul mehedinÅ£ean: Dierna OrÅŸova vs ACS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă 17 septembrie

Data: 15-9-2016

Sâmbătă 17 septembrie de la ora 11.00, pe stadionul echipei orÅŸovene Dierna, se dispută un meci cu ambiÅ£ii ÅŸi aÅŸteptat de foarte mult timp. După o absenţă de peste 10 ani, iată că cele două municipii din MehedinÅ£i: OrÅŸova ÅŸi Drobeta Turnu Severin îÅŸi vor da din nou întâlnire în teren în derby-ul din liga a IV-a, etapa a 02.

FC Dierna OrÅŸova vs ACS Drobeta Turnu Severin va fi cu siguranţă un meci cu orgolii, dat fiind faptul că dintotdeauna meciurile dintre cele două oraÅŸe au fost încinse ÅŸi presărate cu scântei. Pe de altă parte, ambele echipe vor oferi cu siguranţă un spectacol fotbalistic pe cinste.

,,De foarte mulÅ£i ani aÅŸteptăm un astfel de meci ÅŸi iată că în sfârÅŸit avem ocazia să ne susÅ£inem echipa orÅŸoveană. Este un lucru bun ÅŸi nu pot decât să sper că FC Dierna OrÅŸova va scoate un scor învingător,, mărturiseÅŸte un orÅŸovean.

Iată care sunt celelalte meciuri programate din Liga a IV-a, etapa 02:


Galerie foto

Derby în fotbalul mehedinţean: Dierna Orşova vs ACS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă 17 septembrie
Derby în fotbalul mehedinţean: Dierna Orşova vs ACS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă 17 septembrie


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus