News Mehedinti

Declaraţii înainte de marele meci CS Craiova – AC Milan: ,, Este un meci dificil, dar ne vom juca șansele,, - antrenorul echipei craiovene, Devis Mangia

DeclaraÅ£ii înainte de marele meci CS Craiova – AC Milan: ,, Este un meci dificil, dar ne vom juca È™ansele,, - antrenorul echipei craiovene, Devis Mangia

Data: 27-7-2017

CS Universitatea Craiova È™i-a văzut visul cu ochii în acest an, s-a calificat în Liga Europa È™i acum întâlneÈ™te una dintre cele mai mari echipe ale continentului, AC Milan. Prima manșă a turului trei preliminar se dispută astăzi, de la ora 21.00 (Digi Sport), pe stadionul „Municipal“ din Severin, iar alb-albaÈ™trii au strâns rândurile È™i sunt deciÈ™i să facă un meci mare contra „diavolilor“ È™i să iasă de pe teren cu capul sus. Cu toÈ›ii È™tiu că e greu de răpus acest colos, al cărui lot este evaluat la peste 353 de milioane de euro, dar promit să nu-È™i dezamăgească fanii.

La rândul lor, italienii au investit enorm în acest an È™i sunt deciÈ™i să câÈ™tige trofeul Ligii Europa, deci nu lasă loc de o sincopă.

Partida de la Severin va fi arbitrată de Halis Özkahya, ajutat de asistenÈ›ii Çem Satman È™i Hakan Yemisken È™i de rezerva Yasar Kemal Ugurlu, toÈ›i din Turcia.

Partida retur este programată joi, 3 august, de la ora 21.45, pe „San Siro“.

Mangia: Ne vom juca șansele

Antrenorul formaÈ›iei CS Universitatea Craiova, italianul Devis Mangia, nu s-a hazardat în afirmaÈ›ii în cadrul conferinÈ›ei de presă de ieri, dar le promite fanilor olteni că elevii săi vor intra pe teren cu obiectivul de a face un joc de excepÈ›ie.

„Este un meci foarte important pentru noi toÈ›i, pentru club È™i pentru oraÈ™. Este foarte dificil, dar ne vom juca È™ansele. Nu È™tiu dacă este bine să ne gândim să obÈ›inem un rezultat de egalitate. Vă asigur că băieÈ›ii vor intra în teren È™i vor da maximum pentru un rezultat pozitiv. Am studiat-o pe AC Milan, È™tiu cum joacă. Am văzut È™i anul trecut multe meciuri ale sale, dar pot spune că actuala echipă este foarte diferită. Conceptul nostru de joc rămâne acelaÈ™i, dar nu vreau să mă pronunÈ› asupra primului unsprezece sau asupra celor care vor face parte din lot. O decizie în acest sens o vom lua după antrenamentul din această seară (ieri – n.r.)“, a declarat strategul CS Universitatea.

Mangia speră ca rezultatul de la Severin să fie pozitiv È™i problema calificării să se clarifice pe „San Siro“, fiind impresionat de interesul ultraÈ™ilor milanezi pentru disputa retur: „Cred că ar fi o satisfacÈ›ie mare pentru toată lumea ca soarta calificării să se decidă pe «San Siro». Știu că s-au ocupat deja peste 50.000 din locurile de pe «San Siro», pentru că toÈ›i suporterii milanezi sunt interesaÈ›i să vadă echipa de anul acesta, fiind primul meci oficial de acasă. Ceea ce mă bucură mai mult este că suporterii noÈ™tri vor veni mâine (astăzi – n.r.) È™i vor umple stadionul de la Severin. Îmi pare rău că nu am avut posibilitatea să jucăm pe o arenă mai mare, ca să intre toÈ›i. Nu trebuie să ne gândim la ce va fi pe «San Siro», ci să ne concentrăm doar la meciul de mâine (astăzi – n.r.)“.

Băluță: Am încredere că vom lăsa o impresie bună

Căpitanul echipei din Bănie, Alex Băluță, È™tie cum ar trebui să joace el È™i colegii săi pentru a câÈ™tiga respectul suporterilor È™i al adversarilor.

„Sunt conÈ™tient că ne va aÈ™tepta un meci foarte greu, dar È™i frumos. Va fi o atmosferă frumoasă, lumea va fi alături de noi È™i sper să ne împingă de la spate. Am încredere în echipa mea că vom lăsa o impresie bună la final. Trebuie să avem încredere în noi, să respectăm ceea ce ne-a transmis Mister (Devis Mangia – n.r.), pentru că atunci sigur le vom pune probleme. Sunt emoÈ›ii, pentru că este debutul nostru în Europa, mai ales că va veni multă lume la meci, dar trebuie să jucăm cu plăcere. Suntem o echipă mică în comparaÈ›ie cu AC Milan, dar trebuie să facem tot ce ne stă în putință să ne autodepășim. Am marcat la debutul la naÈ›ională È™i ar fi un nou vis devenit realitate în ceea ce mă priveÈ™te ca să debutez cu gol È™i în Liga Europa. Eu mi-am propus să continuu evoluÈ›iile bune, nu mă gândesc să înscriu neapărat, ci să-mi ajut echipa să facă un joc bun È™i să obÈ›inem un rezultat pozitiv“, a spus Alex Băluță, încântat că săptămâna viitoare va juca pe „San Siro“: „Va fi infernal pe «San Siro», un stadion atât de mare… Pentru mine este un vis să joc acolo. Cred că fiecare fotbalist îÈ™i doreÈ™te să joace împotriva acestei echipe È™i, mai ales, pe un stadion atât de mare È™i de plin cu suporteri. Trebuie să mergem încrezători în Italia È™i sunt sigur că nu ne vom face de râs, aÈ™a cum crede multă lume“.

Rossi: Milan, cea mai mare echipă din Italia

Noul mijlocaş al Craiovei, italianul Fausto Rossi, a declarat că simpatizează pe AC Milan de mic și vrea un rezultat bun din această dublă.

„Știu că este un meci dificil, dar vom încerca, cu toate posibilitățile noastre, să facem un meci bun. Acest meci este, cu siguranță, o oportunitate pentru mine, pentru noi, să ne remarcăm. Trebuie să jucăm bine, fără să fim stresaÈ›i, pentru că avem È™ansele noastre. Faptul că jucăm împotriva lui Milan este o emoÈ›ie totdeauna. De când eram copil îmi doream să joc la Milan, care, în opinia mea, este cea mai mare echipă din Italia“, a punctat Fausto Rossi. gds.ro

                                                                                                                   


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus