News Mehedinti

Canotorii orșoveni, primele medalii „pe uscat”

Canotorii orÈ™oveni, primele medalii „pe uscat”

Data: 23-2-2017

SecÈ›ia de canotaj de la OrÈ™ova a obÈ›inut mai multe clasări pe podium cu ocazia Cupei României la ergometru individual È™i pe echipe pentru juniori. 

ObligaÈ›i să se antreneze în sală pe perioada sezonului de iarnă, canotorii au avut ocazia să-ÅŸi testeze nivelul pregătirii la Cupa României la ergometru, o competiÅ£ie ce s-a desfăşurat în ÅŸase centre din Å£ară: OrÅŸova,TimiÅŸoara, Fălticeni, IaÅŸi, Snagov È™i Năvodari, ÅŸi-n care mai apoi au fost centralizate rezultatele ÅŸi stabiliÅ£i medaliaÅ£ii.

Sportivii legitimaÈ›i la CSȘ OrÈ™ova au reuÈ™it să câÈ™tige È™ase medalii. Astfel, la Junioare 3, Elena Diana Șuta a reuÈ™it să fie cea mai rapidă în proba de simplu. Un alt loc unu a fost obÈ›inut de Cosmin Gheorghe Carpea, Gheorghe PetriÈ™or Morar, Alexandru IliuÈ›, Cosmin Buga (Juniori 2 pe echipe). Medaliile pentru locul secund au fost cucerite de Alexander Spencer, Daniel Gheorghe Scripcaru, Denis Bouhar, George Merila Deis (Juniori 2 echipe), Ștefan Constantin Berariu, Florin Sorin Lehaci (Juniori 1 echipe) È™i Daniel Gheorghe Gheatău, Cosmin Andrei Nemciuc. Timpii obÈ›inuÈ›i i-au plasat pe ultima treaptă a podiumului pe Ioana Mădălina MoroÈ™an, Gina Florina Scridon, Liana Maria Catiu, Alexandra Dolhascu (Junioare 1 echipe).

Pe 11 martie, la Târgu MureÅŸ, canotorii orÈ™oveni vor lupta pentru medalii la Campionatul NaÅ£ional de Ergometru, iar pe 7-8 aprilie vor începe sezonul competiÅ£iilor pe apă, la Campionatul NaÅ£ional de Fond de la TimiÅŸoara.

Nicu LUNGU Jurnalulolteniei.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus