News Mehedinti

Arbitrii mehedinţeni îşi bat joc de fotbalul judeţean!

Arbitrii mehedinÅ£eni îÅŸi bat joc de fotbalul judeÅ£ean!

Data: 8-11-2016

Se pare că problema arbitrajului din Liga a IV-a devine din ce în ce mai acută ÅŸi disperată pentru echipele care evoluează în campionat. Etapă de etapă aceÅŸtia prin necunoÅŸtiinţă de cauză, rea intenÅ£ie sau chiar cu bună voinţă, distrug fenomenul fotbalistic făcând ca mulÅ£i jucători să se gândească serios la o retragere din campionat.  

În ultima etapă, două brigăzi de arbitrii s-au dat în spectacol. Prima oară la meciul dintre ACS Drobeta ÅŸi Dierna OrÅŸova unde centralul ÅŸi tuÅŸierul au făcut praf meciul luând mai multe decizii eronate, unele chiar în bătaie de joc, lăsându-i pe spectatori ÅŸi pe jucătorii de la Dierna OrÅŸova cu gurile căscate de felul cum au putut să îÅŸi bată joc de un meci de fotbal. Cei doi arbitrii au fluierat meciul cu zece minute mai devreme decât timpul regulamentar.

Al doilea meci este dintre Strehaia ÅŸi Recolta Dănceu unde oaspeÅ£ii au părăsit terenul de joc în minutul 68 deÅŸi conduceau cu 1-0. Au luat această decizie nemulÅ£umiÅ£i de faptul că arbitrul a dictat penalty pentru gazde ÅŸi a eliminat un jucător. Conducerea arbitrajului mehedinÅ£ean se pare că este neintersată de acest fenomen ÅŸi doreÅŸte să distrugă în totalitate fotbalul din judeÅ£ ÅŸi aÅŸa pe cale de dispariÅ£ie, deoarece în liga a IV-a sunt doar opt echipe înscrise în campionat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus