News Mehedinti

SCANDAL MONSTRU la Iaşi: Fost deputat, evacuat cu forţa din sediul biroului parlamentar

SCANDAL MONSTRU la Iaşi: Fost deputat, evacuat cu forţa din sediul biroului parlamentar

Data: 8-3-2013

Scandal monstru la Iaşi. Fostul deputat liberal Traian Dobre a fost evacuat cu forţa din sediul biroului parlamentar. Deşi a fost somat în repetate rânduri să părăsească clădirea, bărbatul s-a împotrivit. A fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor, care l-au imobilizat şi l-au transportat la secţie.


Fostul deputat liberal Traian Dobre a reacţionat violent atunci când reprezentanţii primăriei au început să-i scoată mobila din sediul primit pe vremea când era parlamentar. Bărbatul dă vina pe autorităţi că nu l-au anuntat în timp util că trebuie să elibereze cabinetul.

Reprezentanţii Primăriei Iaşi spun că Traian Dobre a fost somat să evacueze spaţiul din cartierul Păcurari încă din 2010.

Fostul deputat a fost luat pe sus de poliţişti şi dus la secţie.

Traian Dobre a fost deputat PNL până în anul 2008. Sediul din care a fost evacuat va fi atribuit altor doi parlamentari ai USL din actuala legislatură, Cristina Nichita şi Constantin Adăscăliţei.


realitatea.net

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus