News Mehedinti

REŢEAUA NEPOTISMELOR ÎN PARLAMENT: 16 aleşi ar putea fi anchetaţi de Parchet

REŢEAUA NEPOTISMELOR ÎN PARLAMENT: 16 aleşi ar putea fi anchetaţi de Parchet

Data: 6-3-2013

Deputatul minorităţilor Longher Ghervazen este cercetat penal pentru conflict de interese, potrivit Realitatea Tv. Parchetul a început o anchetă în urma sesizării Agenţiei Naţionale de Integritate. Deputatul de etnie poloneză este acuzat că şi-a angajat fratele la cabinetul parlamentar. Alţi 16 parlamentari ar putea fi cercetaţi dacă Parchetul va da curs sesizărilor ANI privind angajarea de către aceştia a rudelor la cabinetele proprii.


Ghervazen Longher, candidatul Uniunii Polonezilor din România, a obţinut în decembrie 2012 un nou mandat în Parlamentul României.

Alţi 16 parlamentari ar putea fi anchetaţi de nepotism după ce şi-ar fi angajat rudele.

Angajarea rudelor la cabinete, interzisă prin Statutul parlamentarilor

Membrii familiei deputatului sau senatorului ori rudele/afinii acestuia până la gradul al III-lea nu pot fi angajaţi la respectivul birou parlamentar", se rată în document.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus