News Mehedinti

Ponta îndeamnă Marea Britanie să nu se teamă de o

Ponta îndeamnă Marea Britanie să nu se teamă de o "invazie" de imigranţi români: Vor fi prea ocupaţi cu dezvoltarea României

Data: 25-2-2013

Premierul român Victor Ponta scrie, într-un material publicat în revista The Times, că Marea Britanie nu trebuie să se teamă de o "invazie" a imigranţilor din ţara sa, deoarece românii vor fi prea "ocupaţi cu dezvoltarea" României. Potrivit publicaţiei, premierul român se declară "mai degrabă perplex" în faţa unor articole din presa britanică pe tema sosirii unui val de est-europeni după anularea restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii din această ţară, începând din 2014. În articolul din The Times, Ponta subliniază că muncitorii români "nu se vor grăbi (să imigreze) în Marea britanie" deoarece vor fi prea "ocupaţi cu dezvoltarea ţării lor", relatează The Daily Mail în ediţia de luni.

  Marea Britanie poate constitui o opţiune atractivă, din cauza crizei economice din Europa, apreciază publicaţia, însă Ponta scrie că Londra nu trebuie să fie îngrijorată, deoarece el va introduce o serie de politici în România care să stimuleze creşterea economică şi să consolideze economia. "Oamenii noştri sunt, de departe, cea mai valoroasă şi semnificativă resursă. Iar noi vom depune eforturi pentru a-i păstra în ţară", scrie Ponta în The Times.

De asemenea, premierul îi îndeamnă pe britanici să urmeze exemplul prinţului Charles şi să viziteze România ca turişti. Charles a cumpărat o proprietate în Transilvania, în 2006, şi a afirmat, în glumă, că este urmaşul lui Vlad Ţepeş.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus