News Mehedinti

Elena Udrea şi Dorin Cocoş anunţă: După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit

Elena Udrea şi Dorin Cocoş anunţă: După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit

Data: 11-6-2013

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au pus capăt mariajului. Printr-o declaraţie de presă comună, ei au anunţat că s-au despărţit, "în mod amiabil şi în faţa notarului".
Motivele invocate de cuplu pentru divorţ sunt legate de incompatibilitatea carierelor "atât de diferite", "unul politică, altul afaceri", care au privat relaţia de "timpul petrecut împreună" şi au "supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil".
Vă prezentăm mai jos textul integral al comunicatului transmis de cei doi:

"După  10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.

Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face.

Vă  mulţumim!" EVZ.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus