News Mehedinti

Băsescu: Mă întorc în politică în 2014. Nu pot să fiu pensionar

Băsescu: Mă întorc în politică în 2014. Nu pot să fiu pensionar

Data: 27-2-2013

Preşedintele s-a răzgândit! Traian Băsescu nu se mai retrage din viaţa politică după ce termină mandatul de preşedinte. Şeful statului a făcut declaraţia în Austria, la o întâlnire cu românii de acolo. Preşedintele a mai declarat că nu poate fi pensionat. Preşedintele Traian Băsescu a decis să rămână în viaţa politică. Prezent, miercuri, la o întâlnire cu românii din Austria, şeful statului a declarat că va reveni în politică după finalizarea mandatului, în 2014. "Nu pot să fiu pensionar", a spus Băsescu.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a salutat intenţia preşedintelui Băsescu de a-şi continua viaţa publică şi politică.

"Dacă domnul Băsescu va dori să revină în PDL, nu cred că s-ar împotrivi cineva. Nu poate decât să ne bucure o astfel de perspectivă. Traian Băsescu e binevenit în partid. Preşedintele Băsescu nu e duşmanul acestui partid, şi cu atât mai puţin al meu", a spus Blaga.

"Am spus că nu mă întorc în PDL în 2014, dar am mai spus eu şi că demisionez în 5 minute", declara, la jumătatea lunii februarie, Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu se află la Viena, pentru a participa la lucrările Forumului Global al Alianţei Civilizaţiilor organizat de ONU, el mai având programate întâlniri cu români din Austria şi cu oameni de afaceri austrieci.

 realitatea.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus