News Mehedinti

Ziua Mondială a Asistenţei Sociale marcată şi în Drobeta Turnu Severin

Ziua Mondială a Asistenţei Sociale marcată şi în Drobeta Turnu Severin

Data: 19-3-2019

Astăzi a fost marcată Ziua Mondială a Asistenţei Sociale în Drobeta Turnu Severin, o oportunitate de a scoate în evidenţă munca deosebit de importantă realizată de asistenţii sociali şi impactul pe care aceştia îl au în viaţa oamenilor care se confruntă cu probleme deosebite.

,, Este o zi importantă pentru toţi cei care lucrează în acest sector. Le transmit pe această cale tuturor angajaţilor din sistemul de asistenţă socială un sincer ,,La Mulţi Ani,, şi putere de muncă în viitoarele activităţi,, a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie foto

Ziua Mondială a Asistenţei Sociale marcată şi în Drobeta Turnu Severin


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus