News Mehedinti

Zece noi parcări vor fi amenajate anul acesta în municipiul Drobeta Turnu Severin!

Zece noi parcări vor fi amenajate anul acesta în municipiul Drobeta Turnu Severin!

Data: 17-7-2019

Primele lucrări au fost deja demarate în zona blocurilor T din cartierul Crihala. O mare parte din banii necesari au venit de la Consiliul Judetean Mehedinti. Presedintele Aladin Georgescu a alocat 10 milioane de lei pentru aceste lucrari.

,,Am primit și sprijin de la Consiliul Județean Mehedinți, care a acordat o sumă de 10 milioane de lei pentru aceste lucrări. E adevărat, o lungă perioadă de timp au necesitat studiile de fezabilitate, licitațiile, dar pot să spun că în momentul de față avem proiecte extraordinare pentru orașul nostru. Severinul a devenit un șantier imens, fiind în derulare trei mari proiecte: reabilitare străzi, construire străzi și amenajare parcări. La acestea se vor mai adăuga și proiectele cu finanțare europeană care sunt în curs de implementare,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, domnul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus