News Mehedinti

VIDEO Primarul orşovean Marius Stoica a REZILIAT contractual privind ASFALTAREA cartierului Graţca, iar lucrarea rămâne în PLOP

VIDEO Primarul orşovean Marius Stoica a REZILIAT contractual privind ASFALTAREA cartierului Graţca, iar lucrarea rămâne în PLOP

Data: 9-1-2019

Cetăţenii  din cartierul orşovean Graţca sunt nevoiţi să suporte în continuare disconfortul traficului din zonă, deoarece primarul a reziliat contractual cu firma care trebuia să asflateze strada. Se pare că speranţele orşovenilor se spulberă de la o zi la altă, aceştia fiind obligaţă să circule în continuare pe un drum plin de gropi, bolovani şi denivelări.

Aşadar, primarul Marius Stoica începe anul 2019 cu stângul. Un proiect atât de important care deservea nu doar orşovenilor, ci şi turiştilor deoarece Graţca este o zonă cu un impact turistic foarte mare, mai ales pe timp de vară, s-a transformat într-un real eşec.

,,Cu lucrarea de pe Graţca am reziliat contractul cu firma care câştigase licitaţia, pentru că, am fost foarte nemulţumit de cum şi-au desfăşurat activitatea. Am contactat un nou proiectant, pentru că am constatat să sunt mici lipsuri în proiectul iniţial, nişte detalii de execuţie dacă nu mă înşel lipseau astfel încât, numai ce am semnat contractul cu poriectantul, aşteptăm să vedem ce sume au mai rămas şi ce lucrări au mai rămas neexecutate şi posibil în primăvara aceasta să demarăm cu o altă firmă,, a declarat primarul Marius Stoica în prima şedinţă de Consiliu Local de pe anul 2019.

Banii au fost cheltuiţi anapoda, iar strada arată ca după război

Cetăţenii sunt de-a dreptul nemulţumiţi şi spun că s-a umplut demult paharul. ,,Primarul îşi bate joc de noi! Unde s-au cheltuit banii acestui proiect? De ce strada arată în continuare ca după un bombardament? Au asfaltat câţiva metri şi ne-au lăsat în plop…,, spune un orşovean care locuieşte în cartierul Graţca.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus