News Mehedinti

VIDEO - Directorul DGASPC Mehedinți și-a găsit mașina pe BUTUCI: HOȚII i-au furat toate cele patru roți

VIDEO - Directorul DGASPC Mehedinți și-a găsit mașina pe BUTUCI: HOȚII i-au furat toate cele patru roți

Data: 6-3-2015

Valentin Popescu, directorul executiv al DirecÈ›iei Generale de Asistență Socială È™i ProtecÈ›ia Copilului MehedinÈ›i, È™i-a găsit în această dimineață maÈ™ina personală pe butuci.

Când a ieÈ™it din casă, nu i-a venit să creadă ochilor: hoÈ›ii i-au furat toate cele patru roÈ›i de la Mercedes-ul E-Class (FOTO). Întâmplarea este cât se poate de stranie atâta timp cât furtul s-a consumat în plină stradă.

Autoturismul de lux era parcat în faÈ›a locuinÈ›ei directorului, pe strada Alion din municipiul Drobeta Turnu Severin. Încă o dată se demonstrează faptul că poliÈ›ia din Severin pe timpul nopÈ›ii doarme È™i nu e la datorie, aÈ™a cum ar fi normal.

Se pare că furtul s-ar fi produs imediat după ora 04.00 dimineaÈ›a, dar în zonă nu s-a aflat picior de poliÈ›ist, iar hoÈ›ii au reuÈ™it să-È™i facă treaba ca la carte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean MehedinÈ›i, Nicolae Lohon, s-a înregistrat o sesizare în acest caz È™i se caută suspecÈ›ii.

De asemenea se va întocmi È™i un dosar penal pentru furt calificat. Până atunci însă ar trebui luate niÈ™te măsuri pentru ca astfel de incidente să nu mai abă loc. Echipajele de poliÈ›ie care au obligaÈ›ia să patruleze pe timpul nopÈ›ii, să îÈ™i facă datorie deoarece, din păcate, nu este un caz singular.