News Mehedinti

Valentin Oprisor si-a anuntat DEMISIA din functia de director al Clubului Municipal Dierna Orsova

Valentin Oprisor si-a anuntat DEMISIA din functia de director al Clubului Municipal Dierna Orsova

Data: 22-8-2018

A acceptat sa ajute echipa locala de fotbal din finante proprii, a contribuit personal la dezvoltarea si bunul mers al echipei si mai mult decat atat, a acceptat fara nici o obligatie functia de director al Clubului Municipal Dierna Orsova.

Vorbim despre Valentin Oprisor, un cunoscut tanar orsovean, notar de profesie, un om influent care a incercat tot posibilul sa fie alaturi de Orsova si cetateni, prin responsabilitatea pe care si-a asumat-o atunci cand a fost de acord sa preia directoratul Clubului Municipal Orsova. Din pacate insa, Valentin Oprisor a decis sa demisioneze din aceasta functie, urmare a atitudinii primarului Marius Stoica, care nu s-a aratat deloc interest pana in momentul de fata sa ajute aceasta echipa de fotbal.

,,Echipa Dierna va continua, sper eu…Primarul e departe de a vrea sa faca ceva. Echipa i-a folosit pentru poze cu ,,mai marii,, de la judet, oameni fara caracter, toti. Dimineata va primi demisia mea. Ma dezgusta si nu pot lucra cu oameni care nu isi respecta cuvantul dat, cu cei care s-au implicat doar pentru a-si rezolva problemele personale si care acum sunt pe burta, ca de, s-au vazut cu sacii-n caruta…sunt deziluzionat de caracterul unor oameni care pareau ca vor sa faca ceva,, a punctate domnul Valentin Oprisor.

Din pacate vestile rele nu se opresc aici. Sunt sanse mari ca aceasta echipa de fotbal sa nu mai poata continua anul acesta. Cu toate ca foarte multi orsoveni s-au implicat in reformarea ei, au finantat din buzunarele proprii deplasarile si alte cheltuieli, in conditiile in care administratia publica locala si primarul Marius Stoica nu misca un deget pentru sustinerea financiara, proiectul nu mai poate continua.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus