News Mehedinti

URMARIRE in ORSOVA: Un barbat nu a oprit la semnalul politistilor, si a incercat sa FUGA! Oamenii legii l-au prins pe raza localitatii Toplet!

URMARIRE in ORSOVA: Un barbat nu a oprit la semnalul politistilor, si a incercat sa FUGA! Oamenii legii l-au prins pe raza localitatii Toplet!

Data: 29-8-2018

Un barbat in varsta de 52 de ani din Orsova, a incercat sa fuga de politisti, astazi, oamenii legii pornind in urmarirea lui. Soferul a fost somat sa opreasca la un control al politistilor orsoveni, insa acesta a incercat sa scape. Dupa o urmarire de cateva minute, barbatul a fost prins pe raza localitatii Toplet si cu sprijinul politistilor de acolo.

Soferul a fost dus la sectia de politie din Orsova, unde i s-a retinut permisul in vederea continuarii cercetarilor.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus