News Mehedinti

Urmarire cu focuri de armă pe străzile din Drobeta Turnu Severin!

Urmarire cu focuri de armă pe străzile din Drobeta Turnu Severin!

Data: 16-10-2018

Un autoturism inmatriculat in Franta a fost urmarit de catre politistii mehedinteni, dupa ce a existat o informatie ca in masina s-ar afla doi hoti de motorina.

Polițiștii au fost sesizați de un șofer de TIR în vârstă de 54 de ani din județul Argeș, care a povestit oamenilro legii, ca in timp ce se afla staționat în zona dealului Balota pentru efectuarea timpilor de odihnă obligatorii, doi indivizi s-au strecurat în spatele mașinii și i-au furat combustibilul.

La vederea politistilor, hotii au fugit spre Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii au încercat să îi blocheze pe hoți la intersecția străzilor Cicero cu C.D. Ionescu. Cei doi indivizi au reusit sa fugă, moment in care politistii au tras mai multe focuri de arma, în plan vertical. Indivizii au reusit sa scape. La percheziția autoturismului, în portbagaj au fost găsite mai multe bidoane cu motorină. Cat despre hoti, ar fi vorba de doua persoane din comuna Breznița, sat Magheru.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus