News Mehedinti

UPDATE: ADEVĂRATE CULTURI DE CANABIS ÎN EŞELNIŢA! Cu ocazia PERCEHZIŢIILOR au fost confiscate 150 de kg de droguri!

UPDATE: ADEVĂRATE CULTURI DE CANABIS ÎN EŞELNIŢA! Cu ocazia PERCEHZIŢIILOR au fost confiscate 150 de kg de droguri!

Data: 7-10-2019

La data de 07.10.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova și SCCO Mehedinți au efectuat un număr de 8 percheziţii domiciliare pe raza teritorială a județului Mehedinți, la locuințele a 7 suspecți, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, pe raza comunei Eşelniţa, județul Mehedinţi, a fost constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membrii au acționat, în mod coordonat, în ceea ce privește înființarea unei culturi de plante de cannabis, în vederea obținerii din aceasta, după recoltare şi prelucrare, a drogului de risc cannabis, care ulterior urma să fie comercializat.
Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, a fost identificată o cultură outdoor de cannabis, constituită din plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, cu o înălţime de aproximativ 2,5 metri, muguri de canabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite echipamente necesare cultivării.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, plantația de cannabis a fost cultivată în luna mai 2019, membrii grupării ocupându-se de îngrijirea şi recoltarea acesteia.
La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinți urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.A.S. – I.P.J. Mehedinţi şi cadrelor de jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinţi.


Galerie foto

UPDATE: ADEVĂRATE CULTURI DE CANABIS ÎN EŞELNIŢA! Cu ocazia PERCEHZIŢIILOR au fost confiscate 150 de kg de droguri!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus