News Mehedinti

UN SEVERINEAN A PREZENTAT PENTRU CONTROL O POLIȚĂ DE ASIGURARE FALSĂ

UN SEVERINEAN A PREZENTAT PENTRU CONTROL O POLIȚĂ DE ASIGURARE FALSĂ

Data: 10-1-2018

La data de 09.01.2018, ora 10:20, polițiștii Biroului Rutier, împreună cu polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit pentru control, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Procedând la verificarea documentelor vehiculului, conducătorul auto a prezentat pentru control o poliță RCA falsă.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus