News Mehedinti

Un MEHEDINŢEAN a lovit din plin un autoturism şi l-a răsturnat pe o stradă din Lugoj

Un MEHEDINŢEAN a lovit din plin un autoturism şi l-a răsturnat pe o stradă din Lugoj

Data: 5-12-2017

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale marti la Lugoj dupa ce un tanar din Mehedinti a intrat in plin intr-o masina.

Accidentul s-a petrecut chiar in intersectia din fata magazinului Lidl de pe strada Caransebesului. Martorii au declarat pentru lugojinfo.ro ca soferul unui Audi circula cu viteza foarte mare. Pentru a evita impactul cu o masina care vira in parcarea magazinului, tanarul, de loc din judetul Mehedinti, a tras de volan la stanga, a pierdut controlul volanului si a lovit in plin un autoturism care era oprit la semafor.

Martorii mai spun ca in urma impactului foarte violent, autoturismul Peugeot a fost rasturnat, oamenii reusind sa ridice rapid masina pentru ca pasagerii sa fie scosi din interior. O ambulanta care se afla in zona le-a acordat ingrijiri medicale celor doua persoane ranite pana cand alte doua autospeciale au venit si le-au transportat la spital.

Politistii au anuntat ca acestea au fost ranite usor si sunt in afara oricarui pericol. Oamenii legii recomanda soferilor sa circule prudent si sa nu apese pedala de acceleratie foarte tare. Si acest accident rutier a avut loc in conditiile unui carosabil umed.

ziuadevest.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus