News Mehedinti

Un MEHEDINŢEAN a fost implicat într-un ACCIDENT cu TREI MORŢI, pe drumul care leagă ORŞOVA de CARANSEBEŞ

Data: 9-11-2017

Trei oameni au murit pe drumul care leaga Caransebesul de Orşova, aproape de localitatea Slatina Timis. Un al patrulea a fost ranit grav.

Accidentul s-a petrecut, astăzi, intr-o curba periculoasa, din pricina unei depasiri riscante. Un autoturism s-a izbit violent de o autoutilitara condusă de un bărbat din Mehedinţi. Impactul a fost devastator.

„Din primele cercetari, un barbat de 60 ani din Armenis a condus un autoturism dinspre Caransebes spre Orsova, iar la kilometrul 436, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzator la efectuarea unei depasiri multiple si a intrat in coliziune frontala cu o autoutuilitara condusa de barbat 45 ani din Mehedinti. In urma accidentului a rezultat decesul conducatoului autoturismului si a altor 2 pasageri din acelasi autoturism, dar si ranirea grava a unei alte persoane tot din autoturismul condus de el, acesta fiind transportat la spitalul din Caransebes„, declara  pentru opiniatimisoarei.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant IPJ Caras Severin.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus