News Mehedinti

 Un fost JURNALIST RTS a plecat la CERURI / Claudia Spineanu în vârstă de 34 de ani ŞI-A PIERDUT VIAŢA, azi noapte, într-un ACCIDENT RUTIER petrecut în SEVERIN

Un fost JURNALIST RTS a plecat la CERURI / Claudia Spineanu, în vârstă de 34 de ani, ŞI-A PIERDUT VIAŢA, azi noapte, într-un ACCIDENT RUTIER petrecut în SEVERIN

Data: 10-5-2018

Sunt momente în viaţă când nu poţi să te întrebi decât atât. De ce? În aflarea unui răspuns suntem neputincioşi, la fel cum neputincioşi suntem când oamenii tineri, cu suflet nobil, pleacă prea devreme de lângă noi. La fel s-a întâmplat şi în cazul unei tinere din Drobeta Turnu Severin, Claudia Spineanu, fost angajat al televiziunii locale RTS, care azi noapte a plecat spre Ceruri.

Tânăra în vârstă de numai 34 de ani, care timp de trei ani lucrase la montaj în cadrul televiziunii RTS Drobeta Turnu Severin, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier care a avut loc azi noapte pe strada Traian din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Se pare că femeia, care se afla la volanului unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului extrem de violent, tânăra a suferit multiple răni şi a fost transportată de urgenţă la spital, unde din păcate a murit, la scurt timp, în urma unui stop cardio-respirator.

Şoferul celui de-a doilea autoturism implicat în accident, a părăsit locul evenimentului, abandonând maşina pe care o conducea şi în care poliţiştii au găsit o serie de documente. Se pare că acesta ar fi dispărut pentru că nu deţine permis de conducere. Oamenii legii sunt pe urmele lui. Claudia a fost căsătorită cu Marian Popescu, împreună au lucrat la RTS, la montaj în perioada 2009-2012.

Pentru toţi cei care au cunoscut-o pe Claudia, aceasta a lăsat în urma ei un mare gol sufletesc şi o durere imensă. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus