News Mehedinti

Un bărbat din MALOVĂŢ şi-a pierdut viaţa, după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat  - În urma accidentului a MURIT şi calul care trăgea căruţa

Un bărbat din MALOVĂŢ şi-a pierdut viaţa, după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat - În urma accidentului a MURIT şi calul care trăgea căruţa

Data: 12-7-2018

In această dimineață doi bărbați de 64 ani din Malovăț și 42 ani din Drobeta Turnu Severin, se deplasau cu un vehicul cu tracțiune animală pe DC17 direcția Negrești către Malovăț, iar într-o curbă la dreapta, conducătorul atelajului a pierdut controlul.

Caruta a trecut peste parapet, iar după ce a lovit un copac s-a răsturnat. In urma impactului calul care tragea caruta a decedat. Din pacate si-a pierdut viata si bărbatul de 64 ani, iar celalat a fost rănit ușor și transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean.

S-a intocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpa.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus