News Mehedinti

Un barbat din ESELNITA a fost UCIS în Danemarca! Acesta a fost găsit MORT pe o stradă

Un barbat din ESELNITA a fost UCIS în Danemarca! Acesta a fost găsit MORT pe o stradă

Data: 15-10-2018

Doi danezi au fost arestaţi pentru uciderea unui român de 42 de ani, găsit mort pe stradă într-un oraş din nordul Danemarcei, scrie Libertatea.ro.

Presa daneză a anuntat că românul era angajat al unei ferme de peşte. El a fost găsit fără viaţă, sâmbătă dimineaţă, pe stradă din oraşul Hirtshals din nordul ţării. Se pare ca este vorba despre un barbat din Eselnita, judetul Mehedinti (Liviu Brinzei).

Anchetatorii spun că acesta prezenta urme de violenţe la nivelul capului însă nu este clar dacă loviturile au fost cauzate de un obiect puternic. O autopsie urmează să elucideze cauza exactă a morţii românului.

În acest caz, au fost reţinuţi iniţial patru suspecţi. Ulterior, doi bărbaţi, danezi au fost puşi sub acuzare pentru uciderea românului.

Nu se ştie, în acest stadiu al anchetei, care este motivul crimei şi dacă cei doi bărbaţi îl cunoşteau pe român.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus