News Mehedinti

Un bărbat din BROŞTENI, fără permis auto,a fost reţinut de poliţie după ce a fost urmărit pe străzile din Motru

Data: 9-10-2017

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, a fost reţinut, duminică, de poliţiştii gorjeni pentru că ar fi condus o maşină fără să deţină acest drept. La sfârşitul săptămânii trecute, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Macului, din localitate, conducătorul auto refuzând să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie, polițiștii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi un bărbat, de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere. Suspectul a fost reţinut duminică şi urmează ca astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare. gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus