News Mehedinti

Un bărbat aflat în arestul PENITENCIARULUI din SEVERIN a încercat să se OMOARE

Un bărbat aflat în arestul PENITENCIARULUI din SEVERIN a încercat să se OMOARE

Data: 14-11-2018

Un bărbat aflat în arestul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin a încercat să îşi pună capăt zilelor după ce s-a tăiat în zona abdomenului. Incidentul a avut loc ieri după masă.

,,La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către personalul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, aflat în custodia unității, a avut o tentativă de suicid, prin tăiere cu un obiect în zona abdomenului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor efectuate a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.196 din Codul Penal” au transmis reprezentantii IPJ Mehedinți.

Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus