News Mehedinti

Un barbat a fost ajutat de sotia lui sa fure 25 de litri de MOTORINĂ, iar acum s-a ales cu dosar penal

Un barbat a fost ajutat de sotia lui sa fure 25 de litri de MOTORINĂ, iar acum s-a ales cu dosar penal

Data: 25-6-2019

În data de 21.06.2019, orele 21:14, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie de 35 ani din comuna Breznița Ocol, sat Breznița Ocol, județul Mehedinţi, administrator al unei societăți comerciale cu sediul în comuna Breznița Ocol, sat Breznița Ocol, despre faptul că, în aceeași zi, a surprins un angajat al societății în timp ce sustrăgea motorină dintr-un autotren.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, care au stabilit că în ziua de 21.06.2019, in jurul orelor 21:05, un bărbat de 40 ani a oprit pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin și a sustras cantitatea de 25 litri motorină, fiind ajutat de soția sa.

Cantitatea de combustibil a fost recuperată si predată reprezentantului societății comerciale. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus