News Mehedinti

Un autoturism a luat foc, după ce a fost incendiat INTENȚIONAT, pe o stradă din SEVERIN

Un autoturism a luat foc, după ce a fost incendiat INTENȚIONAT, pe o stradă din SEVERIN

Data: 19-6-2017

Sâmbătă, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenitcu 12 pompieri militari şi trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism,  în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Horia.

Au ars habitaclul autoturismului și hârtia depozitată în portbagaj, degradându-se două cutii de conexiuni aparținând unei societăţi de distribuţie a curentului electric. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de apridere pentru a genera incendiul.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus