News Mehedinti

UN AT BÄ‚RBAT A MURIT ÃŽNTR-UN ACCIDENT RUTIER PETRECUT PE DRUMUL CARANSEBEÅž-ORÅžOVA

UN AT BÄ‚RBAT A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER PETRECUT PE DRUMUL CARANSEBEÅž-ORÅžOVA

Data: 16-8-2016

Un alt grav accident rutier a avut loc pe drumul care leagă CaransebeÅŸul de municipiul OrÅŸova, mai precis între Mehadia ÅŸi Plugova. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit după ce a intrat într-o depăşire periculoasă fără să se asigure corespunzător. Drumul a fost blocat preÅ£ de mai multe ore.

Potrivit poliÅ£iÅŸtilor cărăşeni care anchetează cazul, un bărbat de 39 de ani, din Lugoj se afla la volanul unui autoturism din direcÈ›ia OrÈ™ova spre CaransebeÈ™ iar la km 389+700m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule.
La revenirea pe banda sa, a acroÈ™at cu partea lateral-dreapta cabina autotirului, după care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din Teleorman.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 39 de ani. Acesta a fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin unde a decedat. Au mai fost rănite două persoane, pasagere în cele două autoturisme implicate în accident.