News Mehedinti

Transporta animale fără documente de proveniență

Transporta animale fără documente de proveniență

Data: 6-9-2018

În data de 06.09.2018, orele 02:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, cu ocazia activităților de control în trafic, pe DN 6, au depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Melinești, județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară un număr de 40 porcine, animale pentru care nu poseda niciun fel de documente de proveniență sau transport.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Mehedinți, bărbatul fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 600 lei, conform prevederilor H.G. 984/2005.

Animalele au fost predate în custodie Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, în vederea continuării verificărilor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus