News Mehedinti

TRAGEDIE DE CRĂCIUN: NOUĂ persoane au fost RĂNITE într-un grav ACCIDENT RUTIER la HINOVA / O persoană a DECEDAT! Drum blocat la ACEASTĂ ORĂ!

TRAGEDIE DE CRĂCIUN: NOUĂ persoane au fost RĂNITE într-un grav ACCIDENT RUTIER la HINOVA / O persoană a DECEDAT! Drum blocat la ACEASTĂ ORĂ!

Data: 26-12-2017

Un grav accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă pe raza localităţii Hinova. Potrivit primelor informaţii furnizate de către echipajele de poliţişti, pompieri şi medici ajunşi la faţa locului, în accident au fost implicate mai multe autoturisme, rezultând nouă victime. 

Chiar în aceste momente se intervine pentru descarcerare a trei persoane rămase blocate în maşinile implicate. Nu se cunosc deocamdata cauzele producerii acestei tragedii, cert e că o persoană a fost declarată moartă, în vreme ce alta este în stop cardiorespirator.

,,O persoană a fost declarată decedată, trei descarcerate, iar alte cinci persoane rănite, dintre care doi copii stabilizaţi,, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Drumul este blocat.

Vom reveni cu amănunte de îndată ce le vom avea!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus