News Mehedinti

Trafic de droguri în Gorj şi alte 12 judeţe. Gruparea era coordonată de un bărbat din Rovinari / La perchezitii au participat si politistii MEHEDINTENI

Trafic de droguri în Gorj şi alte 12 judeţe / La perchezitii au participat si politistii MEHEDINTENI

Data: 21-11-2018

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 32 de percheziții domiciliare, pe raza a 13 județe, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri și de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 21 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 32 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 35 de mandate de aducere pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din anchetă au rezultat indicii că, în anul 2018, pe raza județului Gorj, un bărbat, de 33 de ani, din orașul Rovinari, ar fi inițiat și, împreună cu alte două persoane, din localitate, ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri și de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, la intervale regulate de timp, folosind societăți de curierat rapid, aceștia ar fi comandat cantități importante de droguri și produse susceptibile a avea efecte psihoctive, de la două persoane, din județul Cluj. Marfa ar fi fost ulterior porționată și distribuită pe raza județului Gorj.

Totodată, în urma activităților efectuate, au rezultat indicii că cele două persoane, din județul Cluj, ar fi distribuit, în mod repetat, pe parcursul anului 2018, prin societăți de curierat rapid, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive pe raza a 11 județe din țară.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.Â

Activitățile s-au desfășurat împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Craiova, S.C.C.O. Mehedinţi, B.C.C.O. Cluj Napoca, S.C.C.O. Bistriţa Năsăud, B.C.C.O. Târgu Mureş, B.C.C.O. Piteşti, S.C.C.O. Vâlcea, B.C.C.O. Alba Iulia, S.C.C.O. Sibiu, B.C.C.O. Ploieşti, S.C.C.O. Dâmboviţa, B.C.C.O. Timiş, S.C.C.O. Caraş-Severin, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Gorj.

De asemenea, la acțiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj.(IGPR)


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus