News Mehedinti

TÂNĂR DIN SEVERIN PRINS ÎN FLAGRANT CU DROGURI ASUPRA LUI

TÂNĂR DIN SEVERIN PRINS ÎN FLAGRANT CU DROGURI ASUPRA LUI

Data: 4-12-2017

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, sub supravegeherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Mehedinți, și având suportul tehnic asigurat de către Biroul de Operațiuni Speciale Mehedinți, au prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin având asupra lui 102 pastile Ectasy și 33 grame de canabis.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că pastilele de Ectasy au fost primite prin colet din Germania, iar cantitatea de canabis a fost achiziționată din țară.

Au fost efectuate în continuare 4 percheziții imobiliare pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, iar în urma acestor activități au fost reținute, pentru 24 ore, 2 persoane.

În continuare se efectuează cercetări pentru infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc și mare risc.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus