News Mehedinti

SURSE / EXCLUSIV: Realizatorul de la B1TV, Andrei Bădin, acuzat de ȘANTAJ. Plângerea a fost înregistrată la DNA de către fostul președinte CJ Mehedinți, ADRIAN DUICU

SURSE / EXCLUSIV: Realizatorul de la B1TV, Andrei Bădin, acuzat de ȘANTAJ. Plângerea a fost înregistrată la DNA de către fostul preÈ™edinte CJ MehedinÈ›i, ADRIAN DUICU

Data: 1-7-2014

Se jură că nu fură dar l-am prins cu raÈ›a-n gură, este zicala perfectă pentru realizatorul emisiunii “Actualitatea Românească” de la B1TV, Andrei Bădin.

Surse apropiate redacÈ›iei News MehedinÈ›i au dezvăluit detalii  INCREDIBILE din dosarul ADRIAN DUICU. Potrivit acestora, cazul fostului preÈ™edinte CJ MehedinÈ›i face o victimă în rândul militanÈ›ilor BăsiÈ™ti. Este vorba despre nimeni altul, decât realizatorul TV de la B1, Andrei Bădin.

În urma audierii lui Adrian Duicu, procuroii au găsit în interceptările telefonice de la dosar, o convorbire în care Bădin îi cere “bani de concediu” lui Duicu. AceleaÈ™i surse au dezvlăuit în EXCLUSIVITATE pentru News MehedinÈ›i, că Adrian Duicu ar fi înregistrat de curând la DNA o plângere penală împotriva lui Andrei Bădin, pentru ȘANTAJ.

Rovana Plumb – motivul ȘANTAJULUI

Din discuÈ›iile care apar în interceptări, ar exista o convorbire în care realizatorul B1 Andrei Bădin se laudă că deÈ›ine mai multe înregistrări È™i poze compromițătoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intenÈ›ionează să le difuseze în cadrul emisiunii “Actualitatea Românească”. Ulterior, tot în convorbirile telefonice apare o discuÈ›ie între Adrian Duicu È™i Bădin, preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i încercând să îi spună realizatorului să nu facă această emisiune. În schimb, Andrei Bădin îi cere lui Duicu “o recompensă” pe motivul că È™i-ar dori să plece “într-o excursie”.

Adrian Duciu este de acord È™i îi cere lui Bădin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani cerută, aproximativ 5.000 de lei. Pe interceptările din dosar apare un sms trimis de Bădin către Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost făcută din contul uneia din cele trei societăți deÈ›inute de către familia Duicu, către contul indicat de Bădin.

Reamintim faptul că la un moment dat, Andrei Bădin a relizat emisiuni în cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de către Adrian Duicu, perioadă în care se număra printre apropiaÈ›ii fostului preÈ™edinte CJ MehedinÈ›i, fiind alături de el nu doar profesional, ci È™i la întâlniri restrânse.