News Mehedinti

SURSE / EXCLUSIV: Realizatorul de la B1TV, Andrei Bădin, acuzat de ȘANTAJ. Plângerea a fost înregistrată la DNA de către fostul președinte CJ Mehedinți, ADRIAN DUICU

SURSE / EXCLUSIV: Realizatorul de la B1TV, Andrei Bădin, acuzat de ȘANTAJ. Plângerea a fost înregistrată la DNA de către fostul președinte CJ Mehedinți, ADRIAN DUICU

Data: 1-7-2014

Se jură că nu fură dar l-am prins cu rața-n gură, este zicala perfectă pentru realizatorul emisiunii “Actualitatea Românească” de la B1TV, Andrei Bădin.

Surse apropiate redacției News Mehedinți au dezvăluit detalii  INCREDIBILE din dosarul ADRIAN DUICU. Potrivit acestora, cazul fostului președinte CJ Mehedinți face o victimă în rândul militanților Băsiști. Este vorba despre nimeni altul, decât realizatorul TV de la B1, Andrei Bădin.

În urma audierii lui Adrian Duicu, procuroii au găsit în interceptările telefonice de la dosar, o convorbire în care Bădin îi cere “bani de concediu” lui Duicu. Aceleași surse au dezvlăuit în EXCLUSIVITATE pentru News Mehedinți, că Adrian Duicu ar fi înregistrat de curând la DNA o plângere penală împotriva lui Andrei Bădin, pentru ȘANTAJ.

Rovana Plumb – motivul ȘANTAJULUI

Din discuțiile care apar în interceptări, ar exista o convorbire în care realizatorul B1 Andrei Bădin se laudă că deține mai multe înregistrări și poze compromițătoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intenționează să le difuseze în cadrul emisiunii “Actualitatea Românească”. Ulterior, tot în convorbirile telefonice apare o discuție între Adrian Duicu și Bădin, președintele Consiliului Județean Mehedinți încercând să îi spună realizatorului să nu facă această emisiune. În schimb, Andrei Bădin îi cere lui Duicu “o recompensă” pe motivul că și-ar dori să plece “într-o excursie”.

Adrian Duciu este de acord și îi cere lui Bădin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani cerută, aproximativ 5.000 de lei. Pe interceptările din dosar apare un sms trimis de Bădin către Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost făcută din contul uneia din cele trei societăți deținute de către familia Duicu, către contul indicat de Bădin.

Reamintim faptul că la un moment dat, Andrei Bădin a relizat emisiuni în cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de către Adrian Duicu, perioadă în care se număra printre apropiații fostului președinte CJ Mehedinți, fiind alături de el nu doar profesional, ci și la întâlniri restrânse. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus