News Mehedinti

Spectacolele dedicate Zilei Naţionale a României, un adevărat SUCCES în Drobeta Turnu Severin

Spectacolele dedicate Zilei Naţionale a României, un adevărat SUCCES în Drobeta Turnu Severin

Data: 3-12-2018

Severinenii au avut parte de patru zile de distracţie şi voie bună în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naţionale a României, ,,Sub Semnul Centenarului,,.

Artişti de seamă, programe folclorice, standuri cu produse tradiţionale, surprize, muzică de calitate, retrarege de torţe şi un spectaculos foc de artificii. Toate evenimentele au fost organizate cu prilejul Zilei de 1 Decembrie. Trupa Proconsul a susţinut un concert de excepţie, iar cei mici au fost fascinaţi de multitudinea de luminiţe şi culoare în care a fost scufundat oraşul.

Primarul municipiului Marius Screciu a pornit în seara zilei de Sfântul Andrei şi iluminatul festiv de sărbotori.

,,Oraşul nostru arată deosebit. Luminile de Crăciun sunt spectaculoase, la fel şi bradul de pe strada Crişan. Am avut parte de nişte zile foarte frumoase. S-a simţit sărbătoarea naţională în oraşul nostru. Fiecare detaliu a fost pus la punct. Mulţumim domnului Marius Screciu pentru programul atât de complex oferit,, a spus Victor Morar din Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus