News Mehedinti

Soţ şi soţie, găsiţi MORŢI în locuinţa lor din localitatea JIANA

SoÅ£ ÅŸi soÅ£ie, găsiÅ£i MORÅ¢I în locuinÅ£a lor din localitatea JIANA

Data: 9-11-2019

Două persoane, soÅ£ ÅŸi soÅ£ie, ambii de 51 de ani, au fost găsite decedate, in aceasta dimineata, în locuinÅ£a lor din localitatea Jiana, judeÅ£ul MehedinÅ£i.

Se pare că cei doi au murit în urma unei intoxicaÅ£ii cu fum. La faÅ£a locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD ÅŸi una SAJ, insă din păcate cei doi soÅ£i au fost declaraÅ£i decedaÅ£i de către cadrele medicale.

Un vecin a fost cel care a anuntat politia. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a stabili cauzele exacte care au dus la acest eveniment neplacut.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus