News Mehedinti

ŞOC ÎN PRESA MEHEDINŢEANĂ: Jurnalistul SEVERINEAN Marius Daia a fost găsit mort în locuință

ÅžOC ÎN PRESA MEHEDINÅ¢EANÄ‚: Jurnalistul SEVERINEAN Marius Daia a fost găsit mort în locuință

Data: 13-9-2017

Jurnalistul severinean Marius Daia, a fost găsit mort în această seară, în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin, în care locuia singur. Tânărul rămăsese recent fără serviciu. 

Marius Daia a fost găsit mort în locuință de o echipă de intervenÈ›ie a Inspectoratului pentru SituaÈ›ii de Urgență MehedinÈ›i. Vecinii au alertat poliÈ›iÈ™tii după ce din apartamentul acestuia se simÈ›ea un miros pestinenÈ›ial. Din primele date, se pare că tânărul de 35 de ani ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

Marius Daia a făcut de toate în radio, presa scrisă È™i în televiziune. A fost cameraman, redactor, jurnalist de teren, editor È™tiri, montaj etc. A lucrat la ziarul È™i televiziunea locală ,,Datina” , la postul de radio-tv ,,Galaxy” È™i la postul de televiziune ,,Tele 2 Drobeta”. 

Tânărul severinean era nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea. Contactat de reporterii Libertatea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea veÈ™tii.