News Mehedinti

   Severineanul CIPRIAN POPESCU este noul director al Agentiei Nationale Antidrog

Severineanul CIPRIAN POPESCU este noul director al Agentiei Nationale Antidrog

Data: 23-11-2018

Cel mai tanar director al Agentiei Nationale Antidrog este din Drobeta Turnu Severin. Cu o cariera profesionala bogata si o experienta pe masura, Ciprian Popescu a absolvit Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza,, din Bucuresti, a fost director adjunct al Agentiei Nationale Antidorg, iar acum ocupa postul de director in cadrul aceleasi institutii.

Ofiter de politie, Ciprian Popescu reprezinta astazi cu mandrie judetul Mehedinti la nivel central. In acelasi timp, noua performanta a tanarului severinean este o reusita si bucurie pentru aceasta zona, demonstrand astfel, inca o data, ca prin munca, seriozitate si ambitie, se poate ajunge in functii cheie.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus