News Mehedinti

  Scandal la ORŞOVA pe subiectul ZILELOR ORAŞULUI! Preşedintele PNL Orşova, doamna Camelia Ianculovici, aduce lămuriri cu privire la modul în care se va organiza acest EVENIMENT!

Scandal la ORŞOVA pe subiectul ZILELOR ORAŞULUI! Preşedintele PNL Orşova, doamna Camelia Ianculovici, aduce lămuriri cu privire la modul în care se va organiza acest EVENIMENT!

Data: 10-8-2018

Primarul Marius Stoica a comis-o din nou, iar de această dată treaba este destul de serioasă. După ce a anunţat fericit că evenimentele dedicate Zilelor municipiului Orşova se vor derula fără nici o cheltuială din partea consiliului local, şi că totul provine din sponsorizări, iată că în realitate s-a întocmit un raport de către membrii comitetului de organizare a Zilelor Orşovei, raport în care se precizează că e nevoie de o rectificare bugetară pentru a acoperi cheltuieli precum salubrizarea zilnică a locaţie unde se vor desfăşura evenimentele.

În acest context doamna Camelia Ianculovici, preşedinte PNL Orşova şi consilier local a ieşit public cu următoarele precizări: ,,Avand in vedere faptul ca in data de 08.08.2018 ni s-a inmanat prin intermediul Politiei Locale a municipiului Orsova raportul intocmit de membrii comitetului de organizare a Zilelor municipiului in perioada 15-19.08.2018 consider ca se impun clarificari in ceea ce priveste atat modul de organizare a evenimentului cat si in ceea ce priveste corectitudinea si legalitatea modului cum Primaria municipiului intelege sa se desfasoare acest eveniment. Astfel, prin raportul intocmit ni se imputa, noua consilierilor locali, ca ne-am face responsabili de incapacitatea celor din comitetul de organizare de a realiza ceea ce trebuie pentru ca zilele orasului sa se desfasoare in mod organizat, decent si civilizat. Practic prin amenintarea ca dansii nu isi asuma ulterioarele repercusiuni rezultate din proasta sau deloc organizare a festivitatilor ni se forteaza votul intr-o sedinta de indata, sa votam un acord de parteneriat semnat ilegal din data de 25.07.2018. Nu intelegem de ce programul acestor zile, rectificarea bugetara, nu puteau fi prezentate in sedinta ordinara a consiliului local, sedinta care trebuia sa se desfasoare la sfarsitul lunii iulie. Oare pentru ca domnul Primar nu a convocat-o? Sau pentru ca intr-o sedinta ordinara orica proiect este insotit de rapoartele comisiilor de specialitate? Pentru ca nu s-a comunicat corect cu consiliul local si in timp util, acum se fac presiuni pentru aprobarea intr-o sedinta de indata a unei hotarari care sa valideze toate documentele semnate ilegal , de catre Primarul municipiului pe persoana fizica . P.N.L. Orsova isi exprima regretul fata de faptul ca primarul, nu intelege nici dupa 2 ani de mandat ce fel de atributii are si nu cunoaste rolul consiliului local,,


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus