News Mehedinti

Sâmbătă 11 mai şi duminică 12 mai, DOUĂ nave militare vor acosta în portul din Drobeta Turnu Severin şi Orşova

Sâmbătă 11 mai şi duminică 12 mai, DOUĂ nave militare vor acosta în portul din Drobeta Turnu Severin şi Orşova

Data: 9-5-2019

Reprezentanţii Centrului Militar Judeţean Mehedinţi, anunţă cetăţenii că sambata, în data de 11.05.2019 între orele 09.00-12.00 în portul Drobeta Turnu Severin și duminica, în data de 12.05.2019 între orele 08.00-11.00 în portul Orșova, vor acosta două nave militare ale Flotilei Fluviale aparținând MApN, ocazie cu care se va desfășura Ziua porților deschise la bordul navelor.

Cetăţenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la acest eveniment, având posibilitatea de a vizita cele două nave de luptă.  

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus