News Mehedinti

  Reprezentanţii Mehedinţi Gaz îşi asumă în totalitate VINA cu privire la ÎNTÂRZIEREA extinderii reţelei de gaz în SEVERIN!

Reprezentanţii Mehedinţi Gaz îşi asumă în totalitate VINA cu privire la ÎNTÂRZIEREA extinderii reţelei de gaz în SEVERIN!

Data: 21-3-2019

Astăzi, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local, reprezentanţii Mehedinţi Gaz, au declarat în exclusivitate că primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, are perfectă dreptate când afirmă că societatea a bătut pasul pe loc în ultima perioda.

,,Aveţi perfectă dreptate să fiţi nemulţumiţi de activitatea din 2017-2018 iar ceea ce a spus domnul primar Marius Screciu este perfect adevărat. Lipsa fondurilor pentru finanţarea unor lucrări, acesta a fost motivul pentru care lucrările propuse au întârziat neexplicat de mult. De şase luni de zile, structura acţionaratului celor trei copmpanii s-a schimbat, au fost finalizate actele şi toate demersurile ca un procent de 52 la sută dintre aceste acţiuni să meragă la cţionar elveţian, care a depus în ultimul timp banii necesari pentru continuarea activităţii,, au afirmat reprezentanţii Mehedinţi Gaz.

Mai mult decât atât, Mehedinţi Gaz intenţionează ca anul acesta să prevadă un număr 22 km de reţea  de gaz în municipiu iar circa 15 km  se vor regăsi în cartierul Schela Cladovei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus